Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36223
Title: Споживча характеристика авторських страв та напоїв ресторану «Медівня 1979»
Other Titles: Consumer characteristics of original dishes and drinks of the restaurant "Medivnya 1979"
Authors: Мальчин, Уляна
Запольська, Анеля
Тесля, Ольга
Malchyn, Uliana
Zapolska, Anelia
Teslia, Olha
Keywords: авторські страви
настоянки
ресторан
signature dishes
tinctures
restaurant
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Мальчин У. Споживча характеристика авторських страв та напоїв ресторану «Медівня 1979» / Уляна Мальчин, Анеля Запольська, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 185–187.
Abstract: Метою роботи є: охарактеризувати унікальні особливості та привабливість авторських страв і напоїв ресторану "Медівня 1979". Виділити основні елементи, які забезпечують високу споживчу цінність пропонованих страв і напоїв. The purpose of the work is: to describe the unique features and attractiveness of the author's dishes and drinks of the "Medivnya 1979" restaurant. Highlight the main elements that ensure high consumer value of the offered dishes and drinks.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36223
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Uliana Malchyn,.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.