Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36221
Title: «Мезе Wine» функціонування закладу ресторанного господарства із сучасною концепцією
Other Titles: "Meze Wine" operation of a restaurant establishment with a modern concept
Authors: Миронова, Вікторія
Тесля, Ольга
Myronova, Viktoriia
Teslia, Olha
Keywords: концепція
ресторан "Мезе Wine"
сучасність
concept
"Meze Wine" restaurant
modernity
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Миронова В. «Мезе Wine» функціонування закладу ресторанного господарства із сучасною концепцією / Вікторія Миронова, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 190–192.
Abstract: Мезе Wine – це ресторанний заклад, що поєднує в собі елементи традиційної і сучасної кухні, спеціалізуючись на концепції “мезе” – невеликих закусок, популярних у середземноморських та близькосхідних кухнях. Meze Wine is a restaurant that combines elements of traditional and modern cuisine, specializing in the concept of "meze" - small snacks popular in Mediterranean and Middle Eastern cuisines.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36221
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viktoriia Myronova.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.