Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36221
Назва: «Мезе Wine» функціонування закладу ресторанного господарства із сучасною концепцією
Інші назви: "Meze Wine" operation of a restaurant establishment with a modern concept
Автори: Миронова, Вікторія
Тесля, Ольга
Myronova, Viktoriia
Teslia, Olha
Ключові слова: концепція
ресторан "Мезе Wine"
сучасність
concept
"Meze Wine" restaurant
modernity
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Миронова В. «Мезе Wine» функціонування закладу ресторанного господарства із сучасною концепцією / Вікторія Миронова, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 190–192.
Короткий огляд (реферат): Мезе Wine – це ресторанний заклад, що поєднує в собі елементи традиційної і сучасної кухні, спеціалізуючись на концепції “мезе” – невеликих закусок, популярних у середземноморських та близькосхідних кухнях. Meze Wine is a restaurant that combines elements of traditional and modern cuisine, specializing in the concept of "meze" - small snacks popular in Mediterranean and Middle Eastern cuisines.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36221
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Viktoriia Myronova.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.