Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36221
Назва: | «Мезе Wine» функціонування закладу ресторанного господарства із сучасною концепцією |
Інші назви: | "Meze Wine" operation of a restaurant establishment with a modern concept |
Автори: | Миронова, Вікторія Тесля, Ольга Myronova, Viktoriia Teslia, Olha |
Ключові слова: | концепція ресторан "Мезе Wine" сучасність concept "Meze Wine" restaurant modernity |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Миронова В. «Мезе Wine» функціонування закладу ресторанного господарства із сучасною концепцією / Вікторія Миронова, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 190–192. |
Короткий огляд (реферат): | Мезе Wine – це ресторанний заклад, що поєднує в собі елементи традиційної і сучасної кухні, спеціалізуючись на концепції “мезе” – невеликих закусок, популярних у середземноморських та близькосхідних кухнях. Meze Wine is a restaurant that combines elements of traditional and modern cuisine, specializing in the concept of "meze" - small snacks popular in Mediterranean and Middle Eastern cuisines. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36221 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Viktoriia Myronova.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.