Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36220
Назва: | Технологія безглютенового хліба із використанням борошна кіноа |
Інші назви: | Gluten-free bread technology using quinoa flour |
Автори: | Нагорний, Ярослав Самілик, Марина Nahornyi, Yaroslav Samilyk, Maryna |
Ключові слова: | безглютеновий хліб кіноа органолептичні властивості тісто кислотність gluten-free bread dough quinoa acidity organoleptic properties |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Нагорний Я. Технологія безглютенового хліба із використанням борошна кіноа / Ярослав Нагорний, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 193–195. |
Короткий огляд (реферат): | Метою даного дослідження є оцінка впливу борошна із кіноа Квартет на властивості тіста при виробництві безглютенового хліба. The purpose of this study is to evaluate the effect of Quartet quinoa flour on dough properties in the production of gluten-free bread. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36220 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yaroslav Nahornyi.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.