Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36220
Назва: Технологія безглютенового хліба із використанням борошна кіноа
Інші назви: Gluten-free bread technology using quinoa flour
Автори: Нагорний, Ярослав
Самілик, Марина
Nahornyi, Yaroslav
Samilyk, Maryna
Ключові слова: безглютеновий хліб
кіноа
органолептичні властивості
тісто
кислотність
gluten-free bread
dough
quinoa
acidity
organoleptic properties
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Нагорний Я. Технологія безглютенового хліба із використанням борошна кіноа / Ярослав Нагорний, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 193–195.
Короткий огляд (реферат): Метою даного дослідження є оцінка впливу борошна із кіноа Квартет на властивості тіста при виробництві безглютенового хліба. The purpose of this study is to evaluate the effect of Quartet quinoa flour on dough properties in the production of gluten-free bread.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36220
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yaroslav Nahornyi.pdf1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.