Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36216
Назва: Технологічні аспекти виробництва авторських страв
Інші назви: Technological aspects of production of author's dishes
Автори: Німець, Андрій
Петришин, Наталія
Nimets, Andrii
Petryshyn, Nataliia
Ключові слова: бойківський хліб
паленя
ощипок
«Вуглянча»
Boykiv bread
roasting
ochpyok
"Uglyancha"
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Німець А. Технологічні аспекти виробництва авторських страв / Андрій Німець, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 209–211.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36216
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Andrii Nimets.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.