Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36215
Назва: Новий спосіб переробки плодів шовковиці у технології вина
Інші назви: A new way of processing mulberry fruits in wine technology
Автори: Носик, Микола
Самілик, Марина
Nosyk, Mykola
Samilyk, Maryna
Ключові слова: вино
антоціни
шовковиця чорна
флаваноїди
осмотичний розчин
wine
osmotic solution
black mulberry
anthocins
flavonoids
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Носик М. Новий спосіб переробки плодів шовковиці у технології вина / Микола Носик, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 202–204.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є розробка технології вина на основі похідних переробки шовковиці, отриманих при осмотичному зневодненні плодів. The purpose of the research is to develop wine technology based on derivatives of mulberry processing, obtained during osmotic dehydration of fruits.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36215
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mykola Nosyk.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.