Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36214
Назва: Особливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукції
Інші назви: Features of HACCP in the production of craft confectionery products
Автори: Пересада, Катерина
Люлька, Олександр
Губеня, В’ячеслав
Peresada, Kateryna
Liulka, Oleksandr
Hubenia, Viacheslav
Ключові слова: НАССР
кондитерські вироби
готельні підприємства
крафтове виробництво
заклади ресторанного господарства
HACCP
restaurants
hotel enterprises
confectionery
craft production
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Пересада К. Особливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукції / Катерина Пересада, Олександр Люлька, В’ячеслав Губеня // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 205–208.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є формулювання основних рекомендацій щодо застосування принципів НАССР у крафтовому кондитерському виробництві. The purpose of the work is to formulate the main recommendations regarding the application of HACCP principles in craft confectionery production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36214
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kateryna Peresada.pdf1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.