Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36214
Назва: | Особливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукції |
Інші назви: | Features of HACCP in the production of craft confectionery products |
Автори: | Пересада, Катерина Люлька, Олександр Губеня, В’ячеслав Peresada, Kateryna Liulka, Oleksandr Hubenia, Viacheslav |
Ключові слова: | НАССР кондитерські вироби готельні підприємства крафтове виробництво заклади ресторанного господарства HACCP restaurants hotel enterprises confectionery craft production |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Пересада К. Особливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукції / Катерина Пересада, Олександр Люлька, В’ячеслав Губеня // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 205–208. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є формулювання основних рекомендацій щодо застосування принципів НАССР у крафтовому кондитерському виробництві. The purpose of the work is to formulate the main recommendations regarding the application of HACCP principles in craft confectionery production. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36214 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kateryna Peresada.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.