Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36212
Назва: Ароматні олії для HoReCa
Інші назви: Aromatic oils for HoReCa
Автори: Прісс, Олеся
Кузьменко, Олександр
Priss, Olesia
Kuzmenko, Oleksandr
Ключові слова: ароматизація
ароматні олії
сучасні тенденції
aromatization
aromatic oils
modern trends
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Прісс О. Ароматні олії для HoReCa / Олеся Прісс, Олександр Кузьменко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 212–214.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36212
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Olesia Priss 2.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.