Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36211
Назва: | Ескаріол. Розширення асортименту листової зелені для HoReCa |
Інші назви: | Escariol. Expansion of the assortment of leafy greens for HoReCa |
Автори: | Прісс, Олеся Яковер, Олександр Priss, Olesia Yakover, Oleksandr |
Ключові слова: | ескаріол асортимент листова зелень HoReCa escarole assortment leafy greens HoReCa |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Прісс О. Ескаріол. Розширення асортименту листової зелені для HoReCa / Олеся Прісс, Олександр Яковер // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 215–216. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36211 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Olesia Priss 1.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.