Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36211
Назва: Ескаріол. Розширення асортименту листової зелені для HoReCa
Інші назви: Escariol. Expansion of the assortment of leafy greens for HoReCa
Автори: Прісс, Олеся
Яковер, Олександр
Priss, Olesia
Yakover, Oleksandr
Ключові слова: ескаріол
асортимент
листова зелень
HoReCa
escarole
assortment
leafy greens
HoReCa
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Прісс О. Ескаріол. Розширення асортименту листової зелені для HoReCa / Олеся Прісс, Олександр Яковер // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 215–216.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36211
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Olesia Priss 1.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.