Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36210
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПроцайло, Назар-
dc.contributor.authorТесля, Ольга-
dc.contributor.authorProtsailo, Nazar-
dc.contributor.authorTeslia, Olha-
dc.date.accessioned2024-07-02T10:30:11Z-
dc.date.available2024-07-02T10:30:11Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationПроцайло Н. Аспекти сучасних технологій страв з м'яса в закладах ресторанного господарства / Назар Процайло, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 217–219.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36210-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсучасні технологіїuk_UA
dc.subjectстрави з м’ясаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectmodern technologiesuk_UA
dc.subjectmeat dishesuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.titleАспекти сучасних технологій страв з м'яса в закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeAspects of modern technologies of meat dishes in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nazar Protsailo.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.