Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36210
Назва: Аспекти сучасних технологій страв з м'яса в закладах ресторанного господарства
Інші назви: Aspects of modern technologies of meat dishes in restaurants
Автори: Процайло, Назар
Тесля, Ольга
Protsailo, Nazar
Teslia, Olha
Ключові слова: сучасні технології
страви з м’яса
якість
ресторан
modern technologies
meat dishes
quality
restaurant
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Процайло Н. Аспекти сучасних технологій страв з м'яса в закладах ресторанного господарства / Назар Процайло, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 217–219.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36210
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nazar Protsailo.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.