Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36208
Назва: | Перспективи використання калини у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства |
Інші назви: | Prospects for the use of viburnum in the production of sauce products in restaurants |
Автори: | Ангеловська, Алла Anhelovska, Alla |
Ключові слова: | калина соус сировина продукція готельно-ресторанний бізнес viburnum sauce raw materials products hotel and restaurant business |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Ангеловська А. Перспективи використання калини у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства / Алла Ангеловська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 222–224. |
Короткий огляд (реферат): | Наукове дослідження калини є важливим кроком у визначенні її потенціалу для використання у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства. Scientific research of viburnum is an important step in determining its potential for use in the production of sauce products in restaurants. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36208 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Alla Anhelovska.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.