Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36204
Назва: Розширення асортименту страв з посіченого м’яса за рахунок зміни їх рецептурного складу
Інші назви: Expanding the assortment of minced meat dishes due to changes in their recipe composition
Автори: Сидорко, Дмитро
Паска, Марія
Sydorko, Dmytro
Paska, Mariia
Ключові слова: м’ясні напівфабрикати
рецептурні компоненти
якість
meat semi-finished products
recipe components
quality of life
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сидорко Д. Розширення асортименту страв з посіченого м’яса за рахунок зміни їх рецептурного складу / Дмитро Сидорко, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 225–226.
Короткий огляд (реферат): Основним критерієм вибору закладу споживачами все частіше стає якість кухні, а тенденція «демократизації» призвела до появи ресторанів із красивим інтер'єром, меблями та посудом, але з досить доступними цінами. The quality of the cuisine is increasingly becoming the main criterion for choosing a restaurant by consumers, and the trend of "democratization" has led to the appearance of restaurants with beautiful interiors, furniture and tableware, but with fairly affordable prices.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36204
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dmytro Sydorko.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.