Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36202
Назва: Методи використання лікарських рослин в напоях, настоянках, коктейлях
Інші назви: Methods of using medicinal plants in drinks, tinctures, cocktails
Автори: Сікора, Вікторія
Тесля, Ольга
Sikora, Viktoriia
Teslia, Olha
Ключові слова: лікарські рослини
напої
настоянки
коктейлі
medicinal plants
drinks
tinctures
cocktails
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сікора В. Методи використання лікарських рослин в напоях, настоянках, коктейлях / Вікторія Сікора, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 227–228.
Короткий огляд (реферат): Лікарські рослини або їхні окремі фізіологічно функціональні інгредієнти активно використовуються не лише як лікувальний засіб, але й як компоненти харчових продуктів для покращення раціону харчування людини. Medicinal plants or their separate physiologically functional ingredients are actively used not only as a medicinal agent, but also as components of food products to improve the human diet.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36202
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Viktoriia Sikora.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.