Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36202
Назва: | Методи використання лікарських рослин в напоях, настоянках, коктейлях |
Інші назви: | Methods of using medicinal plants in drinks, tinctures, cocktails |
Автори: | Сікора, Вікторія Тесля, Ольга Sikora, Viktoriia Teslia, Olha |
Ключові слова: | лікарські рослини напої настоянки коктейлі medicinal plants drinks tinctures cocktails |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Сікора В. Методи використання лікарських рослин в напоях, настоянках, коктейлях / Вікторія Сікора, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 227–228. |
Короткий огляд (реферат): | Лікарські рослини або їхні окремі фізіологічно функціональні інгредієнти активно використовуються не лише як лікувальний засіб, але й як компоненти харчових продуктів для покращення раціону харчування людини. Medicinal plants or their separate physiologically functional ingredients are actively used not only as a medicinal agent, but also as components of food products to improve the human diet. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36202 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Viktoriia Sikora.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.