Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36201
Назва: Проблеми розвитку кондитерської галузі України в сучасних умовах
Інші назви: Problems of development of confectionery industry of Ukraine in modern conditions
Автори: Сорокіна, Альона
Sorokina, Alona
Ключові слова: кондитерська галузь
експорт
зовнішні ринки
збут
економіка
confectionery industry
export
foreign markets
sales
economy
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сорокіна А. Проблеми розвитку кондитерської галузі України в сучасних умовах / Альона Сорокіна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 229–230.
Короткий огляд (реферат): Варто зазначити, що наявність війни в Україні не заважає виробникам вітчизняного кондитерського ринку вести власний бізнес, а навпаки, всі ризики, які є в їхньому бізнесі вони перетворюються на свої можливості. It is worth noting that the presence of war in Ukraine does not prevent manufacturers of the domestic confectionery market from conducting their own business, on the contrary, they turn all the risks that are in their business into their opportunities.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36201
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Alona Sorokina.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.