Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36200
Назва: | Рижієве борошно як структурний інгредієнт рецептури крафтових м‘ясопродуктів |
Інші назви: | Rye flour as a structural ingredient in the recipe of craft meat products |
Автори: | Тищенко, Василь Божко, Наталія Tyshchenko, Vasyl Bozhko, Nataliia |
Ключові слова: | крафтові ковбаси технологія рижієве борошно craft sausages technology rye flour |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Тищенко Р. Рижієве борошно як структурний інгредієнт рецептури крафтових м‘ясопродуктів / Василь Тищенко, Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 231–233. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36200 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vasyl Tyshchenko.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.