Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36199
Title: | Технологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосу |
Other Titles: | Technology of sugar enriched with the product of apricot processing |
Authors: | Ткачук, Михайло Самілик, Марина Tkachuk, Mykhailo Samilyk, Maryna |
Keywords: | збагачений цукор осмотичний розчин абрикосові цукати каротиноїди enriched sugar candied apricots osmotic solution carotenoids |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Ткачук М. Технологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосу / Михайло Ткачук, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 234–236. |
Abstract: | Метою дослідження є аналіз показників якості осмотичних розчинів, отриманих в результаті осмотичного зневоднення плодів абрикоса і розробка раціонального напрямку їх подальшого застосування. The purpose of the study is to analyze the quality indicators of osmotic solutions obtained as a result of osmotic dehydration of apricot fruits and to develop a rational direction for their further use. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36199 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mykhailo Tkachuk.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.