Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36199
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкачук, Михайло-
dc.contributor.authorСамілик, Марина-
dc.contributor.authorTkachuk, Mykhailo-
dc.contributor.authorSamilyk, Maryna-
dc.date.accessioned2024-07-02T08:04:54Z-
dc.date.available2024-07-02T08:04:54Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationТкачук М. Технологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосу / Михайло Ткачук, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 234–236.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36199-
dc.description.abstractМетою дослідження є аналіз показників якості осмотичних розчинів, отриманих в результаті осмотичного зневоднення плодів абрикоса і розробка раціонального напрямку їх подальшого застосування. The purpose of the study is to analyze the quality indicators of osmotic solutions obtained as a result of osmotic dehydration of apricot fruits and to develop a rational direction for their further use.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectзбагачений цукорuk_UA
dc.subjectосмотичний розчинuk_UA
dc.subjectабрикосові цукатиuk_UA
dc.subjectкаротиноїдиuk_UA
dc.subjectenriched sugaruk_UA
dc.subjectcandied apricotsuk_UA
dc.subjectosmotic solutionuk_UA
dc.subjectcarotenoidsuk_UA
dc.titleТехнологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосуuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of sugar enriched with the product of apricot processinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mykhailo Tkachuk.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.