Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36199
Назва: Технологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосу
Інші назви: Technology of sugar enriched with the product of apricot processing
Автори: Ткачук, Михайло
Самілик, Марина
Tkachuk, Mykhailo
Samilyk, Maryna
Ключові слова: збагачений цукор
осмотичний розчин
абрикосові цукати
каротиноїди
enriched sugar
candied apricots
osmotic solution
carotenoids
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Ткачук М. Технологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосу / Михайло Ткачук, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 234–236.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є аналіз показників якості осмотичних розчинів, отриманих в результаті осмотичного зневоднення плодів абрикоса і розробка раціонального напрямку їх подальшого застосування. The purpose of the study is to analyze the quality indicators of osmotic solutions obtained as a result of osmotic dehydration of apricot fruits and to develop a rational direction for their further use.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36199
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mykhailo Tkachuk.pdf1.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.