Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36198
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФик, Богдан-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorFyk, Bohdan-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-07-02T07:56:14Z-
dc.date.available2024-07-02T07:56:14Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationФик Б. Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських» / Богдан Фик, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 237–238.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36198-
dc.description.abstractМета роботи: проаналізувати концепцію галицької кухні на прикладі ресторану Бачевських. The purpose of the work: to analyze the concept of Galician cuisine using the example of the Bachevskyi restaurant.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectконцепціяuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectгалицька кухняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectспельтовий хлібuk_UA
dc.subjectconceptuk_UA
dc.subjectGalician cuisineuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectspelled breaduk_UA
dc.titleГалицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських»uk_UA
dc.title.alternativeGalician cuisine in a restaurant establishment - "Bachevsky Restaurant"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bohdan Fyk.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.