Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36198
Назва: Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських»
Інші назви: Galician cuisine in a restaurant establishment - "Bachevsky Restaurant"
Автори: Фик, Богдан
Паска, Марія
Fyk, Bohdan
Paska, Mariia
Ключові слова: концепція
ресторан
галицька кухня
технологія
спельтовий хліб
concept
Galician cuisine
restaurant
technology
spelled bread
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Фик Б. Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських» / Богдан Фик, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 237–238.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: проаналізувати концепцію галицької кухні на прикладі ресторану Бачевських. The purpose of the work: to analyze the concept of Galician cuisine using the example of the Bachevskyi restaurant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36198
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bohdan Fyk.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.