Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36197
Назва: Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композицій
Інші назви: Expansion of the range of meat products using plant compositions
Автори: Холод, Артем
Пасічний, Василь
Kholod, Artem
Pasichnyi, Vasyl
Ключові слова: гірчиця
журавлина
окислення
антиоксиданти
mustard
cranberry
oxidation
antioxidants
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Холод А. Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композицій / Артем Холод, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 239–241.
Короткий огляд (реферат): Мета. Покращити якісні показники і розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням в якості антиоксиданта зневодненої композиції гірчиці та журавлини. Goal. Improve the quality indicators and expand the range of meat products using the dehydrated composition of mustard and cranberry as an antioxidant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36197
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Artem Kholod.pdf1.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.