Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36196
Назва: Технологія збагачення молока А 2 каротиноїдами морквяних порошків
Інші назви: Technology of milk enrichment with A 2 carotenoids of carrot powders
Автори: Цирулик, Роман
Самілик, Марина
Tsyrulyk, Roman
Samilyk, Maryna
Ключові слова: збагачене молоко А2
морквяний порошок
каротиноїди
гомогенізація
enriched milk A2
carotenoids
carrot powder
homogenization
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Цирулик Р. Технологія збагачення молока А 2 каротиноїдами морквяних порошків / Роман Цирулик, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 242–244.
Короткий огляд (реферат): Метою даного дослідження є розробка технології збагачення молочних продуктів А2 каротиноїдами морквяних порошків. The purpose of this study is to develop a technology for enriching dairy products with A2 carotenoids from carrot powders.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36196
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Roman Tsyrulyk.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.