Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36196
Назва: | Технологія збагачення молока А 2 каротиноїдами морквяних порошків |
Інші назви: | Technology of milk enrichment with A 2 carotenoids of carrot powders |
Автори: | Цирулик, Роман Самілик, Марина Tsyrulyk, Roman Samilyk, Maryna |
Ключові слова: | збагачене молоко А2 морквяний порошок каротиноїди гомогенізація enriched milk A2 carotenoids carrot powder homogenization |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Цирулик Р. Технологія збагачення молока А 2 каротиноїдами морквяних порошків / Роман Цирулик, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 242–244. |
Короткий огляд (реферат): | Метою даного дослідження є розробка технології збагачення молочних продуктів А2 каротиноїдами морквяних порошків. The purpose of this study is to develop a technology for enriching dairy products with A2 carotenoids from carrot powders. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36196 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Roman Tsyrulyk.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.