Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36195
Назва: Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції
Інші назви: Jerusalem artichoke - use in the menu of restaurants in the creation of functional culinary products
Автори: Чирка, Вячеслав
Паска, Марія
Тесля, Ольга
Chyrka, Viacheslav
Paska, Mariia
Teslia, Olha
Ключові слова: напівфабрикати
ресторан
котлети
технологія
мітболи
топіамбур
semi-finished products
cutlets
restaurant
technology
meatballs
topiambur
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Чирка В. Топінамбур – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції / Вячеслав Чирка, Марія Паска, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 245–246.
Короткий огляд (реферат): Актуальність даної наукової роботи визначається необхідністю розробки технології м’ясних страв – напівфабрикатів котлет та мітболів, шляхом введення до рецептурного складу нової рослинної сировини – топінамбура, що змінить харчову цінність десертів та задовольнить потреби споживача в якісному та здоровому харчуванні. The relevance of this scientific work is determined by the need to develop the technology of meat dishes - semi-finished cutlets and meatballs, by introducing a new vegetable raw material into the recipe - Jerusalem artichoke, which will change the nutritional value of desserts and satisfy the consumer's needs for high-quality and healthy nutrition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36195
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Viacheslav Chyrka.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.