Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36194
Назва: | Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців |
Інші назви: | Improving the formulation of dry rations for military personnel |
Автори: | Швець, Роксоляна Шоп’як, Олег Маслійчук, Ольга Shvets, Roksoliana Shopiak, Oleh Masliichuk, Olha |
Ключові слова: | сухпай удосконалення рецептури харчування військовослужбовців будз українська бринза sukhpai food for military personnel recipe improvement Ukrainian cheese budz |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Швець Р. Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців / Роксоляна Швець, Олег Шоп’як, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 247–249. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи полягає в удосконаленні рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців в умовах війни. The purpose of the work is to improve the formulation of dry rations for the nutrition of military personnel in wartime conditions. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36194 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Roksoliana Shvets.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.