Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36194
Назва: Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців
Інші назви: Improving the formulation of dry rations for military personnel
Автори: Швець, Роксоляна
Шоп’як, Олег
Маслійчук, Ольга
Shvets, Roksoliana
Shopiak, Oleh
Masliichuk, Olha
Ключові слова: сухпай
удосконалення рецептури
харчування військовослужбовців
будз
українська бринза
sukhpai
food for military personnel
recipe improvement
Ukrainian cheese
budz
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Швець Р. Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців / Роксоляна Швець, Олег Шоп’як, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 247–249.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи полягає в удосконаленні рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців в умовах війни. The purpose of the work is to improve the formulation of dry rations for the nutrition of military personnel in wartime conditions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36194
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Roksoliana Shvets.pdf1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.