Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36193
Назва: Формування асортименту вегетаріанських страв
Інші назви: Forming an assortment of vegetarian dishes
Автори: Шоп’як, Христина
Тесля, Ольга
Shopiak, Khrystyna
Teslia, Olha
Ключові слова: асортимент
вегетаріанські страви
меню
здорове харчування
assortment
vegetarian dishes
menu
healthy food
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Шоп’як Х. Формування асортименту вегетаріанських страв / Христина Шоп’як, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 250–252.
Короткий огляд (реферат): Вегетаріанство — це давня оздоровча система харчування, що має глибоке релігійне і філософське підґрунтя, базується на продуктах рослинного походження та передбачає певний спосіб життя. Vegetarianism is an ancient healthy nutritional system that has a deep religious and philosophical basis, is based on products of plant origin and involves a certain way of life.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36193
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khrystyna Shopiak.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.