Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36180
Назва: Аутсорсинг як ефективний сучасний тренд при організації ресторанного бізнесу
Інші назви: Outsourcing as an effective modern trend in the organization of restaurant business
Автори: Петришин, Наталія
Гузар, Уляна
Petryshyn, Nataliia
Huzar, Uliana
Ключові слова: аутсорсинг
клінінг
ресторанний бізнес
outsourcing
cleaning
restaurant business
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Петришин Н. Аутсорсинг як ефективний сучасний тренд при організації ресторанного бізнесу / Наталія Петришин, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 296–297.
Короткий огляд (реферат): Аутсорсинг є одним з варіантів організації бізнесу, коли компанія довіряє певні функції або процеси третім особам замість того, щоб виконувати їх самостійно. Outsourcing is one of the business organization options when a company entrusts certain functions or processes to third parties instead of performing them themselves.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36180
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nataliia Petryshyn.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.