Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36180
Назва: | Аутсорсинг як ефективний сучасний тренд при організації ресторанного бізнесу |
Інші назви: | Outsourcing as an effective modern trend in the organization of restaurant business |
Автори: | Петришин, Наталія Гузар, Уляна Petryshyn, Nataliia Huzar, Uliana |
Ключові слова: | аутсорсинг клінінг ресторанний бізнес outsourcing cleaning restaurant business |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Петришин Н. Аутсорсинг як ефективний сучасний тренд при організації ресторанного бізнесу / Наталія Петришин, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 296–297. |
Короткий огляд (реферат): | Аутсорсинг є одним з варіантів організації бізнесу, коли компанія довіряє певні функції або процеси третім особам замість того, щоб виконувати їх самостійно. Outsourcing is one of the business organization options when a company entrusts certain functions or processes to third parties instead of performing them themselves. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36180 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Petryshyn.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.