Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36179
Назва: Вплив тайм-менеджменту на ефективність функціонування закладів готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: The influence of time management on the efficiency of the hotel and restaurant business
Автори: Підкіпняк, Лідія
Гузар, Уляна
Pidkipniak, Lidiia
Huzar, Uliana
Ключові слова: тайм-менеджмент
ефективність
готельно-ресторанний бізнес
time management
hotel and restaurant business
efficiency
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Підкіпняк Л. Вплив тайм-менеджменту на ефективність функціонування закладів готельно-ресторанного бізнесу / Лідія Підкіпняк, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 298–300.
Короткий огляд (реферат): Використання прийомів тайм-менеджменту серед персоналу готельно-ресторанного бізнесу може допомогти в оптимальній організації часу, щоб із найменшими зусиллями і в найкоротші терміни досягнути цілей. The use of time management techniques among the staff of the hotel and restaurant business can help in optimal organization of time in order to achieve goals with the least effort and in the shortest possible time.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36179
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lidiia Pidkipniak.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.