Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36177
Назва: | Удосконалення управління комунікаційною політикою закладів ресторанного бізнесу |
Інші назви: | Improvement of communication policy management of restaurant business establishments |
Автори: | Рябенька, Марина Riabenka, Maryna |
Ключові слова: | управління індустрія гостинності комунікація ресторанний бізнес комунікаційна політика management communication restaurant business communication policy hospitality industry |
Дата публікації: | 30-тра-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Рябенко М. Удосконалення управління комунікаційною політикою закладів ресторанного бізнесу / Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 304–306. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є пошук інструментів удосконалення системи управління закладом ресторанного бізнесу через поліпшення комунікаційних процесів. The purpose of the study is to find tools for improving the management system of the restaurant business through the improvement of communication processes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36177 |
Розташовується у зібраннях: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Maryna Riabenka.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.