Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36159
Назва: Особливості організування гастрономічного туризму в Україні
Інші назви: Peculiarities of organizing gastronomic tourism in Ukraine
Автори: Ференц, Марія
Боратинський, Олег
Ferents, Mariia
Boratynskyi, Oleh
Ключові слова: гастрономічний туризм
національна кухня
традиційна їжа
gastronomic tourism
national cuisine
traditional food
Дата публікації: 30-тра-2024
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Ференц М. Особливості організування гастрономічного туризму в Україні / Марія Ференц, Олег Боратинський // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 350–351.
Короткий огляд (реферат): В умовах сьогодення туризм є дієвим напрямом розвитку економіки України, надходження значних коштів до державного бюджету, однією з форм раціонального використання вільного часу, проведення змістовного дозвілля, вивчення історії рідного краю, залучення широких верств населення до пізнання історико-культурної спадщини. In today's conditions, tourism is an effective direction for the development of the economy of Ukraine, the receipt of significant funds for the state budget, one of the forms of rational use of free time, meaningful leisure time, studying the history of the native land, and involving broad sections of the population in learning about the historical and cultural heritage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36159
Розташовується у зібраннях:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mariia Ferents.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.