Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35785
Назва: Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту
Інші назви: Development of technology of marmalade for power sports athletes
Автори: Ройко, Ольга Михайлівна
Roiko, Olha Mykhailivna
Ключові слова: адаптогени
фітокомпозиція
силові види спорту
желейно-мармеладні вироби
екстракція
програмний засіб
продукт спрямованої фізіологічної дії
adaptogens
functional phytocomposition
software application
power sports
jellymarmalade products
extraction
a product of directed physiological action
Дата публікації: 2021
Видавництво: Нац. ун-т харчових технологій
Бібліографічний опис: Ройко О.М. Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту : дис. …канд. техн. наук : 05.18.16 / Ройко Ольга Михайлівна. – Київ, 2021. – 262 с.
Серія/номер: дисертації;
Короткий огляд (реферат): Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню та розробці технології мармеладних виробів, для спортсменів силових видів спорту з використанням фітокомпозиції адаптогенної дії та екстрактів на її основі. Це дає можливість розширити асортимент функціональних продуктів спортивного харчування з підвищеним вмістом фітоадаптогенів, що є важливим питанням при підготовці спортсменів даних видів спорту. The thesis is dedicated to the scientific rationale and development of technologies of food products for special purposes, in particular, jelly-marmalade products, for power sports athletes with the usage of functional phytocomposition of adaptogen action and extracts, which are based on it. This gives the possibility to enlarge the assortment of functional products for sports nutrition with enriched phyto-adaptogen content, which constitutes the essential issue during the training of such athletes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35785
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Roiko O_dis_2021.pdf.pdf9.88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.