Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35730
Назва: | Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання |
Інші назви: | Formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies |
Автори: | Каролоп, Олена Олександрівна Karolop, Olena Oleksandrivna |
Ключові слова: | професійна компетентність майбутніх бакалаврів готельно- ресторанної справи інноваційні технології навчання компетенції педагогічні технології критерії професійної компетентності hotel and restaurant business bachelor program students' professional competence competences innovative training technologies education technologies professional competence assessment criteria |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Нац. акад. пед. наук |
Бібліографічний опис: | Каролоп О. О. Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання : дис. …канд. пед. наук : 13.00.04 / Каролоп Олена Олександрівна. – Київ, 2021. – 234 с. |
Серія/номер: | дисертації; |
Короткий огляд (реферат): | Дисертацію присвячено проблемі формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання в процесі професійної підготовки. The thesis explores the problem of formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35730 |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Karolop O_dis._2021doc.pdf | 25.95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.