Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35730
Назва: Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання
Інші назви: Formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies
Автори: Каролоп, Олена Олександрівна
Karolop, Olena Oleksandrivna
Ключові слова: професійна компетентність майбутніх бакалаврів готельно- ресторанної справи
інноваційні технології навчання
компетенції
педагогічні технології
критерії професійної компетентності
hotel and restaurant business bachelor program students' professional competence
competences
innovative training technologies
education technologies
professional competence assessment criteria
Дата публікації: 2021
Видавництво: Нац. акад. пед. наук
Бібліографічний опис: Каролоп О. О. Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання : дис. …канд. пед. наук : 13.00.04 / Каролоп Олена Олександрівна. – Київ, 2021. – 234 с.
Серія/номер: дисертації;
Короткий огляд (реферат): Дисертацію присвячено проблемі формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання в процесі професійної підготовки. The thesis explores the problem of formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35730
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Karolop O_dis._2021doc.pdf25.95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.