Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35629
Назва: Паска Марія : Сучасний ресторанний бізнес – цe крафтові технології та здоровe харчування !
Інші назви: Paska Maria : Modern restaurant business is craft technologies and healthy food !
Автори: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: Паска Марія
завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК імені Івана Боберського
професорка
доктор ветеринарних наук
сучасний ресторанний бізнес
крафтові технології
здоровe харчування
Maria Paska
head of the hotel and restaurant business department of Lviv State University physical culture named after Ivan Boberskyi (LDUFK)
professor
doctor of veterinary sciences
modern restaurant business
craft technologies
healthy food
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Паска Марія : Сучасний ресторанний бізнес – цe крафтові технології та здоровe харчування ! // Акценти плюс. – 2024. – № 51. – С. 18-19.
Короткий огляд (реферат): Марія Паска – завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (ЛДУФК), професорка, доктор ветеринарних наук та відомий учений у галузі харчової науки, членкиня Наукової ради МОН України (секція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології»), членкиня підкомісії сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН (спеціальність «Харчові технології»), членкиня Центру українсько-європейського наукового співробітництва, членкиня ГО «Ресторанна гільдія», керівниця напрямку «Технології та інновації в HoReCa» в «HoReCa School», членкиня Жіночої Ділової Палати України, активна спікерка проєкту «ВІЛЬНА» від UNFPA. Maria Paska is the head of the department of hotel and restaurant business at Lviv State University physical culture named after Ivan Boberskyi (LDUFK), professor, doctor of veterinary sciences and famous scientist in the field of food science, member of the Scientific Council MES of Ukraine (section "Scientific problems of food of technologies and industrial biotechnology"), member subcommittee of the Scientific and Methodological higher education sector Council of the Ministry of Education and Culture (specialty "Food Technologies"), member of the Center for Ukrainian-European Scientific Cooperation, member of the NGO "Restaurant Guild", head of the direction "Technologies and Innovations in HoReCa" in "HoReCa School", a member of the Women's Business Chamber of Ukraine, active speaker of the project "FREE" from UNFPA.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35629
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Paska Mariia.pdf305.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.