Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35624
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свістельник, Ірина | - |
dc.contributor.author | Svistelnyk, Iryna | - |
dc.contributor.author | Кафедра інформатики та кінезіології | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-20T08:16:04Z | - |
dc.date.available | 2024-03-20T08:16:04Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Теми практичних занять з навчальної дисципліни „Академічна доброчесність та авторське право” підготовки третього (освітньо-наукового) рівня – доктор філософії, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / уклад. Свістельник І. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35624 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | академічна доброчесність | uk_UA |
dc.subject | авторське право | uk_UA |
dc.subject | практичні заняття | uk_UA |
dc.subject | аспіранти | uk_UA |
dc.subject | галузь знань 24 „Сфера обслуговування” | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | кафедра інформатики та кінезіології | uk_UA |
dc.subject | academic integrity | uk_UA |
dc.subject | copyright | uk_UA |
dc.subject | practical classes | uk_UA |
dc.subject | graduate students | uk_UA |
dc.subject | field of knowledge 24 "Sphere of service" | uk_UA |
dc.subject | specialty 241 "Hotel and restaurant business" | uk_UA |
dc.subject | department of informatics and kinesiology | uk_UA |
dc.title | Теми практичних занять з навчальної дисципліни „Академічна доброчесність та авторське право” підготовки третього (освітньо-наукового) рівня – доктор філософії, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.title.alternative | Topics of practical classes in the academic discipline "Academic integrity and copyright" of the third (educational and scientific) level of training - Doctor of Philosophy, field of knowledge 24 "Service sphere", specialty 241 "Hotel and restaurant business" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Теми семінарських та практичних занять |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
practical.pdf | 415.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.