Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35615
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorТесля, Ольга-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.contributor.authorTeslia, Olha-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2024-03-19T10:59:38Z-
dc.date.available2024-03-19T10:59:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПрограма навчально-організаційної практики підготовки бакалаврів, галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Паска Марія, Гузар Уляна, Тесля Ольга. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 24 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35615-
dc.description.abstractОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу готельно-ресторанного господарства. The main goal of practical training of students is to systematize, deepen and consolidate theoretical knowledge of students in special disciplines, master practical skills and abilities related to the performance of professional duties of the management staff of the hotel and restaurant industry.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectнавчально-організаційна практикаuk_UA
dc.subjectпрограмаuk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectгалузь знань : 24 Cфера обслуговування,uk_UA
dc.subjectcпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleПрограма навчально-організаційної практики підготовки бакалаврів, галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.title.alternativeThe program of educational and organizational practice of training bachelors, field of knowledge: 24 Service sphere, specialty: 241 Hotel and restaurant businessuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska M. Prohr. prakt..pdf764.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.