Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35615
Назва: | Програма навчально-організаційної практики підготовки бакалаврів, галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа |
Інші назви: | The program of educational and organizational practice of training bachelors, field of knowledge: 24 Service sphere, specialty: 241 Hotel and restaurant business |
Автори: | Паска, Марія Гузар, Уляна Тесля, Ольга Paska, Mariia Huzar, Uliana Teslia, Olha Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | навчально-організаційна практика програма бакалавр галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Програма навчально-організаційної практики підготовки бакалаврів, галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Паска Марія, Гузар Уляна, Тесля Ольга. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 24 с. |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу готельно-ресторанного господарства. The main goal of practical training of students is to systematize, deepen and consolidate theoretical knowledge of students in special disciplines, master practical skills and abilities related to the performance of professional duties of the management staff of the hotel and restaurant industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35615 |
Розташовується у зібраннях: | Програми практик |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Paska M. Prohr. prakt..pdf | 764.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.