Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35615
Title: | Програма навчально-організаційної практики підготовки бакалаврів, галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа |
Other Titles: | The program of educational and organizational practice of training bachelors, field of knowledge: 24 Service sphere, specialty: 241 Hotel and restaurant business |
Authors: | Паска, Марія Гузар, Уляна Тесля, Ольга Paska, Mariia Huzar, Uliana Teslia, Olha Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | навчально-організаційна практика програма бакалавр галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Програма навчально-організаційної практики підготовки бакалаврів, галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Паска Марія, Гузар Уляна, Тесля Ольга. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 24 с. |
Abstract: | Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу готельно-ресторанного господарства. The main goal of practical training of students is to systematize, deepen and consolidate theoretical knowledge of students in special disciplines, master practical skills and abilities related to the performance of professional duties of the management staff of the hotel and restaurant industry. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35615 |
Appears in Collections: | Програми практик |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Paska M. Prohr. prakt..pdf | 764.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.