Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35614
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тесля, Ольга | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Teslia, Olha | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-19T09:13:58Z | - |
dc.date.available | 2024-03-19T09:13:58Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Тесля О. Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства : силабус, третій (освітньо-науковий) ступінь, галузь знань : 24 Сфера обслуговування, спеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа / Тесля Ольга, Паска Марія. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35614 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни є формування у аспірантів теоретичних, методологічних та організаційно-практичних знань з технологій управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства, реалізації спеціального економічного інструментарію менеджменту. The purpose of teaching the academic discipline is to provide graduate students with theoretical, methodological, and organizational-practical knowledge of management technologies for the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry, and the implementation of special economic management tools. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | інструментарій та технології управління | uk_UA |
dc.subject | організаційно-економічний розвиток, | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | силабус | uk_UA |
dc.subject | аспіранти | uk_UA |
dc.subject | галузь знань : 24 Сфера обслуговування | uk_UA |
dc.subject | спеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства : силабус, третій (освітньо-науковий) ступінь, галузь знань : 24 Сфера обслуговування, спеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title.alternative | Toolkit and technologies for managing the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry: syllabus, third (educational and scientific) degree, field of knowledge: 24 Service area, specialty: 241 Hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Teslia O. sylabus.pdf | 523.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.