Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35614
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТесля, Ольга-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorTeslia, Olha-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2024-03-19T09:13:58Z-
dc.date.available2024-03-19T09:13:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТесля О. Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства : силабус, третій (освітньо-науковий) ступінь, галузь знань : 24 Сфера обслуговування, спеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа / Тесля Ольга, Паска Марія. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35614-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни є формування у аспірантів теоретичних, методологічних та організаційно-практичних знань з технологій управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства, реалізації спеціального економічного інструментарію менеджменту. The purpose of teaching the academic discipline is to provide graduate students with theoretical, methodological, and organizational-practical knowledge of management technologies for the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry, and the implementation of special economic management tools.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінструментарій та технології управлінняuk_UA
dc.subjectорганізаційно-економічний розвиток,uk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.subjectаспірантиuk_UA
dc.subjectгалузь знань : 24 Сфера обслуговуванняuk_UA
dc.subjectспеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleІнструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства : силабус, третій (освітньо-науковий) ступінь, галузь знань : 24 Сфера обслуговування, спеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.title.alternativeToolkit and technologies for managing the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry: syllabus, third (educational and scientific) degree, field of knowledge: 24 Service area, specialty: 241 Hotel and restaurant businessuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Teslia O. sylabus.pdf523.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.