Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35538
Назва: Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання
Інші назви: Formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies
Автори: Каролоп, Олена Олександрівна
Karolop, Olena Oleksandrivna
Ключові слова: професійна компетентність майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи
інноваційні технології навчання
компетенції
педагогічні технології
критерії професійної компетентності
hotel and restaurant business bachelor program students' professional competence
competences
innovative training technologies
professional competence assessment criteria
education technologies
Дата публікації: 2021
Видавництво: Переяслав-Хмельницький держ. пед. ун-т імені Григорія Сковороди
Бібліографічний опис: Каролоп О. О. Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання : автореф. дис. ...канд пед. наук : [спец.] 13.00.04 "Теорія і методика професійної освіти" / Каролоп Олена Олександрівна ; Переяслав-Хмельницький держ. пед. ун-т імені Григорія Сковороди. – Переяслав, 2021. – 28 с.
Серія/номер: автореферати дисертацій;
Короткий огляд (реферат): Дисертацію присвячено проблемі формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання в процесі професійної підготовки. The thesis explores the problem of formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35538
Розташовується у зібраннях:Автореферати дисертацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Karolop O_aref._2021 doc.pdf960.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.