Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35479
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДенисовець, Тамара-
dc.contributor.authorКвак, Ольга-
dc.contributor.authorDenysovets, Tamara-
dc.contributor.authorKvak, Olha-
dc.date.accessioned2024-03-06T09:13:07Z-
dc.date.available2024-03-06T09:13:07Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДенисовець Т. М. Аспекти раціонального харчування : навч. посіб. для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спец. 014.11 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт / Денисовець Т. М., Квак О. В. – Полтава, 2023. – 111 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35479-
dc.description.abstractНавчальний посібник присвячений одній з актуальних проблем фізичного виховання та спорту, яка включає цілісну систему різних факторів впливу на організм, зокрема, раціонального харчування. Матеріали посібника висвітлюють важливість компонентів харчування, їх вплив на функції організму, можливість розподілу норм харчування при фізичних, психічних, емоційних та фізіологічних навантаженнях. Посібник сприятиме організації ефективного навчального процесу для повноцінного оволодіння необхідними знаннями, уміннями та навичками щодо подальшої професійної діяльності фахівців у галузі фізичного виховання та спорту. Навчальний посібник рекомендований для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014.11. Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт, магістрів, аспірантів, вчителів фізичної культури, тренерів та окремих груп населення з метою залучення їх до раціонального збалансованого харчування. The study guide is devoted to one of the actual problems of physical education education and sports, which includes a holistic system of various factors influencing organism, in particular, rational nutrition. The materials of the manual illuminate the importance of food components, their influence on body functions, possibility distribution of nutritional norms for physical, mental, emotional and physiological conditions loads The manual will contribute to the organization of an effective educational process for full mastery of the necessary knowledge, abilities and skills regarding further professional activities of specialists in the field of physical education and sports. The study guide is recommended for the preparation of first-time applicants (bachelor's) level of higher education in specialty 014.11. secondary education (Physical culture) and 017 Physical culture and sport, masters, postgraduates, physical culture teachers, trainers and individual population groups with the goal involving them in a rational balanced diet.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectдієтичне харчуванняuk_UA
dc.subjectспортивне тренуванняuk_UA
dc.subjectхарчування дітейuk_UA
dc.subjectrational nutritionuk_UA
dc.subjectchildren's nutritionuk_UA
dc.subjectsports traininguk_UA
dc.subjectdietary nutritionuk_UA
dc.titleАспекти раціонального харчування : навч. посіб. для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спец. 014.11 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спортuk_UA
dc.title.alternativeAspects of rational nutrition: teaching. manual for training applicants of the first (bachelor) level of higher education in special 014.11 Secondary education (Physical culture) and 017 Physical culture and sportsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aspekty ratsionalnoho kharchuvannia.pdf960.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.