Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35387
Назва: Теоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти
Інші назви: Theoretical and methodical bases of of professional training of future specialists in hotel and restaurant business in institutions of higher education
Автори: Бурак, Валентина Геннадіїівна
Burak, Valentyna Hennadiiivna
Ключові слова: професійна підготовка
майбутні фахівці
готельно-ресторанна справа
готовність до професійної діяльності
заклад вищої освіти
система підготовки фахівців готельно-ресторанної справи
professional training
future specialists
readiness for professional activity
hotel and restaurant business
higher educational establishment
system of training future specialists in 17 hotel and restaurant business
Дата публікації: 2023
Видавництво: Херсонський держ. пед. ун-т
Бібліографічний опис: Бурак В. Г. Теоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти : дис. ...д-ра пед. наук : 13.00.04 / Бурак Валентина Геннадіїівна. – Херсон, 2023. – 654 с.
Серія/номер: дисертації;
Короткий огляд (реферат): У дисертації на основі вивчення психолого-педагогічної наукової й методичної літератури, лексикографічних матеріалів здійснено наукове обґрунтування теоретичних і методичних основ професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. In the dissertation, based on the study of psychological and pedagogical scientific and methodical literature, lexicographic materials, scientific substantiation of theoretical and methodical foundations of professional training future specialists in hotel and restaurant business was carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35387
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dis_Burak_2023.pdf11.81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.