Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35386
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБурак, Валентина Геннадіїівна-
dc.contributor.authorBurak, Valentyna Hennadiiivna-
dc.date.accessioned2024-02-15T10:40:34Z-
dc.date.available2024-02-15T10:40:34Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБурак В. Г. Теоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти : реф. дис. ...д-ра пед. наук : [спец.] 13.00.04 "Теорія і методика професійної освіти" / Бурак Валентина Геннадіїівна ; Тернопільський нац. пед. ун-т. імені Володимира Гнатюка. – Тернопіль, 2023. – 41 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35386-
dc.description.abstractМета дослідження полягає в обґрунтуванні та експериментальній перевірці системи професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти. The purpose of the study is justification and experimental verification system of professional training of future specialists in the hotel and restaurant business in institutions of higher education.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський нац. пед. ун-т імені Володимира Гнатюкаuk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectмайбутні фахівціuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectготовність до професійної діяльностіuk_UA
dc.subjectзаклад вищої освітиuk_UA
dc.subjectсистема підготовки фахівців готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.subjectprofessional traininguk_UA
dc.subjectfuture specialistsuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectreadiness for professional activityuk_UA
dc.subjecthigher educational establishmentuk_UA
dc.subjectsystem of training future specialists in hotel and restaurant businessuk_UA
dc.titleТеоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освітиuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical and methodical foundations of training future specialists in hotel and restaurant business in higher educational institutionsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Burak _Valent_фмещкуа_2023.pdf1.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.