Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35386
Назва: | Теоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти |
Інші назви: | Theoretical and methodical foundations of training future specialists in hotel and restaurant business in higher educational institutions |
Автори: | Бурак, Валентина Геннадіїівна Burak, Valentyna Hennadiiivna |
Ключові слова: | професійна підготовка майбутні фахівці готельно-ресторанна справа готовність до професійної діяльності заклад вищої освіти система підготовки фахівців готельно-ресторанної справи professional training future specialists hotel and restaurant business readiness for professional activity higher educational establishment system of training future specialists in hotel and restaurant business |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Тернопільський нац. пед. ун-т імені Володимира Гнатюка |
Бібліографічний опис: | Бурак В. Г. Теоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти : реф. дис. ...д-ра пед. наук : [спец.] 13.00.04 "Теорія і методика професійної освіти" / Бурак Валентина Геннадіїівна ; Тернопільський нац. пед. ун-т. імені Володимира Гнатюка. – Тернопіль, 2023. – 41 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження полягає в обґрунтуванні та експериментальній перевірці системи професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти. The purpose of the study is justification and experimental verification system of professional training of future specialists in the hotel and restaurant business in institutions of higher education. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35386 |
Розташовується у зібраннях: | Автореферати дисертацій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Burak _Valent_фмещкуа_2023.pdf | 1.66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.