Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35386
Title: | Теоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти |
Other Titles: | Theoretical and methodical foundations of training future specialists in hotel and restaurant business in higher educational institutions |
Authors: | Бурак, Валентина Геннадіїівна Burak, Valentyna Hennadiiivna |
Keywords: | професійна підготовка майбутні фахівці готельно-ресторанна справа готовність до професійної діяльності заклад вищої освіти система підготовки фахівців готельно-ресторанної справи professional training future specialists hotel and restaurant business readiness for professional activity higher educational establishment system of training future specialists in hotel and restaurant business |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Тернопільський нац. пед. ун-т імені Володимира Гнатюка |
Citation: | Бурак В. Г. Теоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти : реф. дис. ...д-ра пед. наук : [спец.] 13.00.04 "Теорія і методика професійної освіти" / Бурак Валентина Геннадіїівна ; Тернопільський нац. пед. ун-т. імені Володимира Гнатюка. – Тернопіль, 2023. – 41 с. |
Abstract: | Мета дослідження полягає в обґрунтуванні та експериментальній перевірці системи професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти. The purpose of the study is justification and experimental verification system of professional training of future specialists in the hotel and restaurant business in institutions of higher education. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35386 |
Appears in Collections: | Автореферати дисертацій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Burak _Valent_фмещкуа_2023.pdf | 1.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.