Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2024-02-13T08:33:39Z-
dc.date.available2024-02-13T08:33:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citation«Крафтові технології» : робоча програма навчальної дисципліни підготовки доктора філософії третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Петришин Н. З., Паска М. З. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 11 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35377-
dc.description.abstractМетою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу. The purpose of the educational discipline "Craft technologies" is the formation of a system of knowledge on craft technologies for the production of food products from raw materials of animal and plant origin, mastery of professional knowledge, skills and abilities regarding basic and additional culinary processing raw materials, justification of parameters and hardware design of technological processes of production of craft products in the conditions of the restaurant business.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subject«Крафтові технології»uk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.subjectдоктор філософіїuk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»uk_UA
dc.subjectаспіранти 2 курсuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subject"Craft technologies"uk_UA
dc.subjectworking programuk_UA
dc.subjectdoctor of philosophyuk_UA
dc.subjectbranch of knowledge 24 "Sphere of service"uk_UA
dc.subjectspecialty 241 "Hotel and restaurant business"uk_UA
dc.subjectgraduate students, 2nd yearuk_UA
dc.subjectdepartment of hotel and restaurant businessuk_UA
dc.title«Крафтові технології»uk_UA
dc.title.alternative"Craft technologies"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
robocha prohr..pdf398.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.