Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35377
Назва: | «Крафтові технології» |
Інші назви: | "Craft technologies" |
Автори: | Петришин, Наталія Паска, Марія Petryshyn, Nataliia Paska, Mariia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | «Крафтові технології» робоча програма cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» доктор філософії галузь знань 24 «Сфера обслуговування» аспіранти 2 курс кафедра готельно-ресторанного бізнесу "Craft technologies" working program doctor of philosophy branch of knowledge 24 "Sphere of service" specialty 241 "Hotel and restaurant business" graduate students, 2nd year department of hotel and restaurant business |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | «Крафтові технології» : робоча програма навчальної дисципліни підготовки доктора філософії третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Петришин Н. З., Паска М. З. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 11 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу. The purpose of the educational discipline "Craft technologies" is the formation of a system of knowledge on craft technologies for the production of food products from raw materials of animal and plant origin, mastery of professional knowledge, skills and abilities regarding basic and additional culinary processing raw materials, justification of parameters and hardware design of technological processes of production of craft products in the conditions of the restaurant business. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35377 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
robocha prohr..pdf | 398.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.