Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35376
Назва: Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства
Інші назви: Toolkit and technologies for managing the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry
Автори: Тесля, Ольга
Паска, Марія
Teslia, Olha
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства
робоча програма
доктор філософії
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
аспіранти 2 курс
Toolkit and technologies for managing the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry
working program
doctor of philosophy
branch of knowledge 24 "Sphere of service"
specialty 241 "Hotel and restaurant business"
graduate students, 2nd year
department of hotel and restaurant business
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки доктора філософії третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Тесля О. Д., Паска М. З. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 14 с.
Короткий огляд (реферат): Метою навчальної дисципліни «Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства» є формування у студентів теоретичних, методологічних та організаційно-практичних знань з технологій управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства, навчити студентів реалізувати спеціальний економічний інструментарій менеджменту. The goal of the educational discipline "Instruments and technologies of management of the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry" is the formation of theoretical, methodological and organizational and practical knowledge of the management technologies of the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry in students, to teach students to implement special economic management tools.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35376
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
robocha prohr..pdf467.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.