Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35366
Title: | Популяризація ресторанного туризму із сирною концепцією |
Other Titles: | Promotion of restaurant tourism with cheese concept |
Authors: | Паска, Марія Радзімовська, Ольга Paska, Mariia Radzimovska, Olha |
Keywords: | ресторанний туризм популяризація сироваріння restaurant tourism promotion cheese making |
Issue Date: | 21-Sep-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Паска М. Популяризація ресторанного туризму із сирною концепцією / Паска М., Радзімовська О. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 255–257. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Стрімке розширення й зростання закладів ресторанного господарства виокремило новий підвид – ре– сторанний туризм. Rapid expansion and growth of institutions of the restaurant industry singled out a new subspecies - rethird-party tourism. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35366 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Paska Mariia,.pdf | 236.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.