Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35366
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.date.accessioned2024-02-12T11:57:28Z-
dc.date.available2024-02-12T11:57:28Z-
dc.date.issued2023-09-21-
dc.identifier.citationПаска М. Популяризація ресторанного туризму із сирною концепцією / Паска М., Радзімовська О. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 255–257.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35366-
dc.description.abstractСтрімке розширення й зростання закладів ресторанного господарства виокремило новий підвид – ре– сторанний туризм. Rapid expansion and growth of institutions of the restaurant industry singled out a new subspecies - rethird-party tourism.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectресторанний туризмuk_UA
dc.subjectпопуляризаціяuk_UA
dc.subjectсироварінняuk_UA
dc.subjectrestaurant tourismuk_UA
dc.subjectpromotionuk_UA
dc.subjectcheese makinguk_UA
dc.titleПопуляризація ресторанного туризму із сирною концепцієюuk_UA
dc.title.alternativePromotion of restaurant tourism with cheese conceptuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska Mariia,.pdf236.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.