Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35366
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-12T11:57:28Z | - |
dc.date.available | 2024-02-12T11:57:28Z | - |
dc.date.issued | 2023-09-21 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Популяризація ресторанного туризму із сирною концепцією / Паска М., Радзімовська О. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 255–257. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35366 | - |
dc.description.abstract | Стрімке розширення й зростання закладів ресторанного господарства виокремило новий підвид – ре– сторанний туризм. Rapid expansion and growth of institutions of the restaurant industry singled out a new subspecies - rethird-party tourism. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | ресторанний туризм | uk_UA |
dc.subject | популяризація | uk_UA |
dc.subject | сироваріння | uk_UA |
dc.subject | restaurant tourism | uk_UA |
dc.subject | promotion | uk_UA |
dc.subject | cheese making | uk_UA |
dc.title | Популяризація ресторанного туризму із сирною концепцією | uk_UA |
dc.title.alternative | Promotion of restaurant tourism with cheese concept | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Paska Mariia,.pdf | 236.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.