Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35366
Назва: | Популяризація ресторанного туризму із сирною концепцією |
Інші назви: | Promotion of restaurant tourism with cheese concept |
Автори: | Паска, Марія Радзімовська, Ольга Paska, Mariia Radzimovska, Olha |
Ключові слова: | ресторанний туризм популяризація сироваріння restaurant tourism promotion cheese making |
Дата публікації: | 21-вер-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Паска М. Популяризація ресторанного туризму із сирною концепцією / Паска М., Радзімовська О. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 255–257. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Короткий огляд (реферат): | Стрімке розширення й зростання закладів ресторанного господарства виокремило новий підвид – ре– сторанний туризм. Rapid expansion and growth of institutions of the restaurant industry singled out a new subspecies - rethird-party tourism. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35366 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Paska Mariia,.pdf | 236.89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.